Hirdetés

Ilyen kamerákkal támad a Galaxy S10



|

Megvan, hogy melyik modellre milyen kamerák kerülnek, illetve az is kiderült, hogy ilyen téren is sokat javul a teljesítmény.

Hirdetés

Egyre több érdekesség kerül elő a Galaxy S10-es modellekről, és a legutóbbi dél-koreai jelentéseknek hála már azt is tudjuk, hogy melyik modell milyen kamerákat kínál majd. 

Hirdetés

A csúcsot alapvetően a Galaxy S10+ jelenti majd, három hátlapi kamerával. A 12 megapixeles normál szenzort egy széles látószögű, 16 megapixeles, továbbá egy 13 megapixeles telefotós egészíti majd ki. Ez utóbbi 3x-os optikai zoomot kínálhat, mint a Huawei megoldásai. 

A különböző kábelek neveivel nem érdemes sokat foglalkozni, annál érdekesebb hogy melyik modell pontosan hány kamerával jön. 

Az "olcsó" Galaxy S10 Lite hátlapjára dupla kamera kerül, szelfikamerából egy lesz. Ez a modell lapos képernyőt kap, a lekerekített szélű OLED-panel csak a többi változatba kerülhet bele. 

A Galaxy S10 további egy kamerával újít, méghozzá az előlapon. Egyelőre nem tudni, hogy szélesebb látószöget vagy jobb portrékat kapunk. A Galaxy S10+ már 3+2 kamerával támad. A jelentések szerint a kamerák teljesítménye is sokat javul. 

A speciális, 6-kamerás, 5G-s Galaxy S10-ből állítólag csak 2 millió készül, az ugyanis kevés helyen lesz kihasználható. Tavasszal Dél-Korea mellett csak kevés országban működik majd 5G-s hálózat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.