Hirdetés

Ilyen lehetett volna a játék, amivel bizonyíthatod, jobb vagy, mint az Intel vagy az AMD



|

Egészen különleges kihívást rejt a Duty Cycle, de sajnos nem merülhetünk el benne.

Hirdetés

Reneszánszukat élik a menedzser játékok és munkaszimulátorok, a középkori fantasy-től a sci-fi gyárakon át rengeteg különböző területen bizonyíthatjuk rátermettségünket. Mert hát nincs is jobb, mint egy fárasztó munkanap után leülni a gép elé, és beletemetni egy virtuális munkába még 3-4 órát, amiért még pénzt sem kap az ember.

Hatalmas siker lett például a tavaly megjelent PC Building Simulator 2 is, amelyben magunknak és másoknak építhetünk számítógépeket anélkül, hogy teljesen legatyásodnánk.

Hirdetés

Hogy mekkora siker lett volna a Duty Cycle című játék, azt sajnos jó eséllyel soha nem fogjuk megtudni, a projekt ugyanis finanszírozás híján nem jutott túl a pre-alfa stádiumon, pedig egy kifejezetten érdekes koncepcióról van szó. A videón látható kezdetleges játékban egy félvezető-gyártással foglalkozó vállalatot kell alapítanunk és irányítanunk. Ügyvezetőnek kinevezhetjük akár az AMD-s Lisa Su-t, az nvidás Jensen Huangot, vagy akár a legendás Gordon Moore-t is.

Amellett, hogy a vállalat irányításával foglalkozunk, még a konkrét processzordizájnokat is nekünk kellett volnal megalkotni, a teljesítmény pedig attól függ, hogy az alkatrészeket hogyan kötjük össze. Nemcsak többmagos processzorokat, hanem akár grafikus chipeket is építhettünk volna. Igazi csemege lehetett volna a hardverrajongóknak, kár érte.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.