Hirdetés

Ilyen lesz a Microsoft Edge böngésző új logója



|

Többé nem az Internet Explorer jut eszünkbe az Edge ikonjáról... hanem egy mosókapszula.

Hirdetés

A Microsoft bemutatta az Edge böngésző vadi új logóját. A cserének éppen ideje volt, hiszen a Chromium-alapokra épített új böngészőtől azt várják a redmondiak, hogy ne az Internet Explorer utódjaként kezeljék. Akkor pedig jó, ha az ikonja, logója sem hasonlít többé arra. 

Hirdetés

A Microsoft titkos puzzle-sorozat keretében fedte fel az új logót, ami alapvetően egy e betűt ábrázol, hullámok formájában, nagyon enyhe utalással az eredeti IE böngészőre. Természetesen a média és a felhasználók jobban tudják, hogy mire hasonlít az új logó - egy mosókapszulára:

A Microsoft a kompatibilitás kérdése és a Chrome népszerűsége miatt vált többek között Chromiumra, amely sok platformot eleve jobban kezel (például egy Macet vagy ARM-alapú mobilt). 

Aki eddig még nem próbálta ki az új Edge bétáját, annak elvileg már nem kell sokat várnia a végleges kiadásra sem. A tippek szerint ez ugyanis rövidesen elérhetővé válik. 

A szakértők szerint az új Edge böngésző arra példa, hogy a Microsoft Satya Nadella vezetése alatt hogyan lett egy nyíltabb, rugalmasabb vállalat, amely ahelyett, hogy irányítaná a felhasználói élményt, inkább a lehető legtöbb platformon válna elérhetővé és népszerűvé. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.