Hirdetés

Ilyen lesz a Samsung Galaxy Tab S7



|

Kiszivárogtak a renderelt képek a következő prémium Samsung táblagépről, a Galaxy Tab S7-ről.

Hirdetés

Egy ideje már pletykálnak a Samsung következő prémium táblagépéről, a Galaxy Tab S7-ről, most pedig az OnLeaks és a Pigtou jóvoltából előkerültek az első renderelt képek, amelyek teljesen megmutatják, milyen dizájnra is számíthatunk. Az elődhöz képest igazából annyira nincs sok drámai változás. Az viszont mindenképpen szót érdemel, hogy ezúttal 11 és 12,4 hüvelykes méretekben jön az új modell. A képek a 11 hüvelykesről készültek, az 253,7 x 165,3 x 6,3 milliméteres méreteket mutat fel elvileg.

Hirdetés

A képernyő jobb oldalára került a szelfikamera, hátulra dupla kamerát helyeztek, vakuval, utóbbit elvileg egy harmadik lencse még leválthatja. Az S Tollnak most is van a hátlapon egy mélyedés, a Samsung logó pedig odébb költözött egy kicsit. Jobb oldalon található a microSD- és SIM-slot, a hangerőgomb és a bekapcsológomb, valamint a beágyazott ujjlenyomat-olvasó. Ez utóbbi meglepő választás lenne, hiszen az elődön a kijelzőbe építették a szenzort. 

USB-C port van, de jackcsatlakozó ezúttal nincs, az akku 7760 vagy 9800 mAh-s lehet, mérettől függően. Az 5G-képes tablet a két méretben júliusban vagy augusztusban debütálhat. Nektek hogy tetszik első látásra?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.