Hirdetés

Ilyen lesz majd a Galaxy S10?



|

Előkerült egy prototípus, ami állítólag arra utal, hogy milyen lesz a Samsung következő, keret nélküli kijelzős zászlóshajója.

Hirdetés

Jövőre érkezik a Galaxy S szériás csúcstelefon 10. generációja, és a jelentések szerint a Samsung alaposan megújítaná a dizájnt. A szivárgások szerint januárban mutatkozhat be az újdonság, amelynek az egyik állítólagos prototípusáról Ice Universe képet szivárogtatott ki. 

Hirdetés

A szivárogtató egyébként nem említi meg konkrétan a Galaxy S10-et, csak annak a kódnevével utal a Samsung következő zászlóshajójára. 

Az Infinity Display ezek alapján fejlődik, a felső keret megszűnik, belógó szenzorsáv nincs. Az alsó keret is lapos lett, gyakorlatilag éppen akkora, mint az oldalsók. Látható szenzorok nincsenek az előlapon, ezért ha tényleg ilyesmiben gondolkozik a Samsung, akkor az Oppo Find X-re hasonlíthatnak a jövőbeli okostelefonok. Persze az eszközök egy részét a kijelző alá is lehet rejteni, például az ujjlenyomat-olvasót. Maga a hangszóró pedig nem is szükséges a telefonálásokhoz, hiszen a hangot a kijelző szolgáltatja majd. A pletykák szerint azonban 3D-s arcfelismeréssel is újítana a Samsung. 

Természetesen a bemutatóig még bármi változhat, az viszont már most kétségtelen, hogy nagy sikernek ígérkezik a Galaxy S10. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.