Hirdetés

Ilyen lett volna az elkaszált Surface Mini



|

A táblagép ugyan kapott tollat, de egy laptop kiváltására nem lett volna alkalmas.

Hirdetés

Miközben a Microsoft Surface termékei alapvetően a laptopokra jelentenek alternatívát, addig a jelek szerint 2014-ben még más vonalat is fontolgatott a redmondi óriás. 

Hirdetés

Azt már tudjuk, hogy akkor a Microsoft akkoriban tervezgetett egy 8 hüvelykes, Surface Mini nevű tabletet, és azt is tudjuk, hogy mi lett volna benne. Most végre kiderült, hogyan nézett ki. A Windows Central közzétette az első nyilvános képeket az elkaszált Surface Miniről. 

Az oldal azt is megerősítette, hogy a táblában Snapdragon 800-as lapka, 1 GB RAM, 32 GB tárhely és egy 8 hüvelykes, 1080 x 1440-es kijelző volt. A háromállású támasz mellett Surface Toll dobta fel a Windows RT-t táblagépet. 

Ezt azonban nem billentyűzetes használatra tervezték, hanem ujjal és tollal történő bevitelhez. Még külön gomb is volt a OneNote megnyitásához. Egy ilyen eszközön talán lett volna értelme a sokat kritizált, limitált funkcionalitású Windows RT-nek. 

Az Android és az iOS ugyanakkor közbeszóltak, a Surface Minit pedig elkaszálták. Azóta a Microsoft mindennel jelen van a rivális platformokon, a Windows 10 pedig lassan ARM-alapú eszközökön is használhatóvá válik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.