Hirdetés

Ilyen mobilt használ Bill Gates a hétköznapokban



|

Járt utat a járatlanért el ne hagyj! Főleg, ha ajándékba kapod.

Hirdetés

Bill Gatesnek -  amióta kevesebb operatív feladatot lát el a Microsoftnál - több ideje van arra, amivel igazán szeretne foglalkozni, amibe beletartozik az is, hogy időről-időre a Redditen válaszolgat a közösség kérdéseire. A legutóbbi AMA (Ask Me Anything) során, ahogy az mindig lenni szokott, most is előkerült a téma; vajon milyen eszközöket használ a mindennapokban Bill Gates?

A világ egyik leggazdagabb embere, a tavalyi Reddit AMA során elmondta, ugyan több telefont kipróbál, a Galaxy Z Fold 3 nála a befutó, hiszen mellette csak egy jó hordozható PC kell, és minden feladatát el tudja látni.

Hirdetés

Most újra feltették neki a millió dolláros kérdést, amire Gates elárulta, ugyan lecserélte a Z Fold 3-at, nem kell más telefont megszoknia, hiszen a Samsung 2022 októberében kinevezett új elnökétől, Lee Jay-Yongtól ajándékba kapott egy Z Fold 4-et, szóval most épp az a naponta használt mobilja.

"Használom rajta az Outlookot és még egy rakás Microsoft szoftvert. Ez a képernyőméret kiváltja nálam a tabletet, így csak erre, és egy hordozható PC-re - egy Windows eszközre van szükségem"

A filantróp üzletembert a következő Surface Duóról is kérdezték, Gates azonban sajnos nem tudott (vagy nem akart) semmilyen információval szolgálni arról a pletykáról, hogy tényleg dobják-e idén a kétképernyős kialakítást egy hajlítható panelért.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.