Hirdetés

Ilyen néven jöhet az összehajtható Huawei mobil



|

Hasonló nevet kaphat a Huawei összehajtható mobilja, mint a Samsungé. Több verziót is levédetett a Huawei.

Hirdetés

Az elmúlt hetek szivárgásai alapján 2019 az összehajtható mobilokról, az 5G-ről és a kijelzőbe fúrt lyukakról szól majd. Természetesen folyamatosan kerülnek elő az újabb és újabb morzsák, ezúttal a Huawei összehajtható készülékéről

Hirdetés

Az AndroidHeadlines olyan dokumentumokat ásott elő, amelyekben szerepel, hogy milyen néven jelenhet meg a piacon a Huawei futurisztikus eszköze. A Huawei négy nevet is levédetett: Mate F, Mate Flex, Mate Flexi és Mate Fold. 

A kínai gyártó tehát nem esett túlzásokba, és egyértelműen utal rá, hogy az eszköz hajlékony. Ezzel egyszerre igyekezett jelezni azt is, hogy a Mate széria része lesz, a Mate készülékek pedig a leginkább prémium Huawei eszközök. 

Aki követte a híreket, annak persze feltűnhetett a hasonlóság: a Samsung állítólag Galaxy F néven dobja piacra a saját megoldását, tehát a Huawei alapvetően a Samsunghoz igazodik. Ezzel persze semmi gond, hiszen nem igazán van más szó, amivel ilyen pontosan jellemezhetnék az összehajtható okostelefonokat. 

Nem kizárt azonban, hogy a Huawei csak vész esetére védette le ezeket a neveket, és végül egy, a témához mégsem kapcsolódó, hangzatosabb fantázianévvel rukkol elő. Jelenleg február-március környékére várható a bemutató. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.