Hirdetés

Ilyen néven jöhet az összehajtható LG mobil



|

Egyelőre úgy tűnik, hogy a Samsung, a Huawei és az LG mind hasonló névvel támad, de akadnak további ötletek is.

Hirdetés

Nemrég derült ki, hogy a Samsung Galaxy Flex néven dobná piacra az első összehajtható okostelefonját. A Huawei megoldása is közeledik, a kínai gyártó négy nevet védetett le: Mate F, Mate Flex, Mate Flexi és Mate Fold. Most pedig kiderült, hogy az LG milyen nevet választ. 

Hirdetés

A LetsGoDigital észrevette, hogy az LG több nevet is levédetett az EU-ban. Ennek megfelelően az összehajtható LG mobil neve LG Flex, LG Foldi vagy LG Duplex lehet. Mindhárom nevet az okostelefonok, mobiltelefonok kategóriában védették le, vagyis nem kijelzők fantázianeveiről van szó. Az LG elvégre más cégeknek is gyárt majd összehajtható kijelzőket; a technológia túl drága, hogy minden cég saját képernyőt készítsen. 

A Flex és a Foldi név egyébként kézenfekvő választás, és jelezné, hogy miről van szó. A Duplex már érdekesebb ötlet, főleg, hogy a Google is így hívja azt a funkciót, amivel a mobilok mesterséges intelligenciát használva képesek helyettünk telefonálni. 

Egyelőre nehéz lenne biztosat jósolni, de az LG összehajtható mobilja szintén az év elejére várható, akár már januárra. Ezen azért valószínűleg még nem lesz 16 hátlapi kamera

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.