Hirdetés

Ilyen verziókban és színekben jön a Huawei P20



|

Egy megbízható szivárogtató kiteregetett: a P20-at a P20 Plus és a P20 Lite kísérik majd, és már azt is tudjuk, hogy milyen színekben.

Hirdetés

A Huawei következő zászlóshajójáról már többször hallottunk az elmúlt hetekben, és ha minden igaz a tripla kamerásnak pletykált P20-as szériáról, akkor sajnos nem az MWC-n debütálnak majd az újdonságok. 

Hirdetés

Az általában igen megbízható Roland Quandt legutóbbi szivárogtatásai azonban újabb érdekességeket árulnak el az idei sorozatról. 

Quandt szerint a P20-as széria három eszközből áll majd össze. A normál P20-at a P20 Plus és a középkategóriás P20 Lite kísérik majd. A csúcsmodellek feketében és egyfajta lilás árnyalatban lesznek vihetőek, míg a Lite verzió a fekete mellett kékben és rózsaszín árnyalatban jelenik meg. A három új modell jelenleg Emily, Charlotte és Anne kódnév alatt fut. 

Korábban arról szóltak a hírek, hogy a Lite verzió ezúttal elmarad, és a Plus mellett egy Pro változat is lesz. Mivel Quandt szerint a fentebb említett felállás már biztos a nyugat-európai piacon, ezért a Pro verzió ha létezik is, nem jelenik meg az összes régióban. Quandt abban is biztos, hogy a Huawei a P20 nevet választotta, és nem a P11-et. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.