Hirdetés

Ilyenek lesznek a 2020-as iPhone-ok



|

Egy neves és megbízható elemző szerint az 5,4 és 6,7 hüvelykes iPhone 5G-s lesz, a 6,1 hüvelykes pedig LTE-képes - mindháromba OLED-kijelzőt építenek.

Hirdetés

Ming-Chi Kuo egy neves és megbízható elemző, akinek az Apple-lel kapcsolatos jóslatai általában beválnak. Nemrég arról beszélt, hogy az Apple 2020-ban már kizárólag OLED-kijelzős iPhone-okat dob majd piacra. 

Hirdetés

Állítólag két prémium iPhone lesz jövőre is. Az 5,4 és a 6,7 hüvelykes modellek egyaránt 5G-képesek lesznek. Az iPhone XR következő utódja 6,1 hüvelykes OLED-panelt kap, de csak LTE-képes lesz. 

Ha mindez így lesz, akkor az Apple végre azoknak is kedvez, akik kompakt csúcsmobilt akarnak. A jelenlegi 5,8 hüvelykes iPhone XS-hez mérten az 5,4 hüvelykes megoldás felüdülés lehet egyesek számára. Eközben viszont a nagyobb modell még nagyobb képernyőt hoz majd. 

Kuo szerint az Apple jövőre Qualcomm 5G-s modemet használ majd, a saját megoldása ugyanis 2022 előtt biztosan nem jön. Az idén ősszel érkező 2019-es modellek mindegyike Intel 4G modemre épít. Az iPhone XI és iPhone XI Max ultraszéles, az iPhone XR utódja pedig telefotós kamerával újít majd, négyzetes kameraszigetben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.