Hirdetés

Indítsd olcsó Windows 10-zel és Office-szal az évet!



|

2021-ben is kiváló ajánlatokkal jelentkezik a Keysworlds, ne hagyd ki az évnyitó akciókat!

Hirdetés

Számos módon juthatunk Windows 10-hez: a legegyszerűbb, ha eleve olyan gépet vásárolunk, amire telepítették az operációs rendszert. Amennyiben erre nem figyeltünk oda, nincs veszve minden. Ugyan ott a lehetőség, hogy gyanús kalózoldalakról letöltsük a potenciálisan kártevőket is tartalmazó, de minimum elavult változatot, mégis jobban járunk, ha a legális utat választjuk. 

Ilyenkor dönthetünk úgy, hogy közvetlenül a Microsofttól vásárolunk, viszont ebben az esetben nem ússzuk meg olcsón - ugyanakkor a Keysworlds.com ajánlatának köszönhetően már 7,25 euróért, kevesebb mint 3000 forintért szerezhetünk licenckulcsot.

Hirdetés

Az újévi akcióval jól indulhat az év: a Microsoft termékkulcsok és számos védelmi szoftver akár 50%-os kedvezménnyel szerezhető meg a Keysworlds.com oldalán!

Újévi ajánlatok - akár 92%-os kedvezmény, kupon használata nélkül - korlátozott ideig, limitált darabszámban!

Magánfelhasználók, kisvállalkozók és nagyobb biztonságra, funkcionalitásra vágyók számára ideális. A legújabb és legjobb operációs rendszer, olcsóbban mint bármikor!

Remek választás kis- és középvállalkozásoknak, akiknél nincs rendszergazda, és szeretnék biztonságban tudni adataikat, távolról hozzáférni eszközeikhez.

Még mindig az egyik leghasznosabb irodai szoftvercsomag!

Fejlettebb prezentációk, erősebb adatelemzés, könnyebb e-mail kezelés - ebben segít az Office 2019 ProPlus, amihez Windows 10 szükséges. 

Extra Windows ajánlatok - 45% kedvezmény az EDB45 kuponkóddal!

Extra csomagajánlatok - Olcsóbb az olcsóbbnál! 50% kedvezmény az EDB50 kuponkóddal!

Még több ajánlat >>

Miért a Keysworlds?

A Keysworlds elismert szoftver-webáruház, amelyben nagyon könnyű vásárolni, a fizetés után a termékek aktivációs kulcsa e-mailben érkezik. Ezután csak le kell tölteni az adott szoftver telepítőcsomagját a Microsoft megfelelő aloldaláról és az installálási folyamat közben, vagy az első használatkor a felugró ablakban beírni a kapott karaktersort. Bármilyen kérdéssel vagy problémával a Keysworlds vevőszolgálatához kehet fordulni, amelyet a service@keysworlds.com e-mail címen lehet elérni.

FIGYELEM: az ajánlat nem a PC World, hanem a Keysworlds akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@keysworlds.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.