Hirdetés

Ingyen hívások a júniusi PC Worddel



|

Történetének legértékesebb ajándékcsomagjával érkezik a júniusi PC World, amely két teljes verziót, egy retró játékválogatást valamint 30 napos Magyarországra érvényes Viber Out kupont is tartalmaz.

Hirdetés

Hatalmas népszerűségnek örvendenek a csevegőszolgáltatások. Szinte nincs olyan okostelefon, amelyen ne lenne telepítve legalább egy közülük. Azok segítségével szervezzük a családi programjainkat, tartjuk a kapcsolatot munkatársainkkal, vagy éppen informálódunk. A Viber is elképesztő számokat tud felmutatni: globálisan több mint 1 milliárd felhasználóval rendelkezik, 193 országból, és csak a Google Play felületén több mint 500 millió telepítést tud felmutatni. Friss lapszámunkban részletesen bemutatjuk, hogy az elmúlt évek alatt milyen kommunikációs platformmá vált a Rakuten megoldása, mi mindenre képes, illetve, hogy miként lehet maximálisan kiaknázni a képességeit.

A tartalom mellé ráadásul egy meglepetéssel is kedveskedtünk leggyorsabb olvasóiknak, június 10-e után ugyanis az 1000 leggyorsabb PC World olvasó egy teljes Magyarországot magában foglaló, 30 napos Viber Out kuponnal gazdagodhat, amellyel az alkalmazásból ingyen lehet hívni bármely hazai mobilszámot és vezetékes telefonszámot (amennyiben nem üzleti célú felhasználásról van szó).

S ez még mindig nem minden! Az ingyenes vírusvédelmi kódokon (ESET, G Data) felül ajándékba adjuk a Glary Utilities Pro díjnyertes rendszeroptimalizáló programját, a Start Menu 8 fél éves licencét, a Retro DOS-os videójáték válogatásunkat, valamint a Gyorsabb, kezesebb Windows IV. magazin kereshető, digitális változatát.

A magazinunkból emellett kiderül, hogy jelenleg melyik a legjobb full-frame tükörmentes fényképezőgép, a legjobb fotós képességekkel rendelkező okostelefon, illetve hogy mi mindenre érdemes figyelni memóriakártya vásárlásakor. Tippjeinkkel pedig megmutatjuk, hogy jelenleg mekkora a különbség egy gamer PC és egy gamer noteszgép között, hogy mennyire megbízhatóak a digitális tolmácsok, miként lehet a szünidőben digitálisan vigyázni a gyerekekre, illetve hogy miként spórolhat az, aki most indul egy idegen kontinensre.

További témáink részletesen:

Mobilmentő pendrive-ok

Elsőre soknak tűnik, pedig pillanatok alatt elfogy a mobileszközök tárhelye. Egy speciális USB-kulccsal azonban olcsón megduplázhatod a tárhelyedet, és egy csapásra a biztonsági mentést is letudhatod.

Ezt egy életen át kell játszani

Vannak játékok, amelyek sosem öregszenek, hiába jelennek meg náluk grandiózusabb, komplexebb címek, mindig megéri elővenni őket egy-egy nosztalgiakörre. De vajon futnak még a legfrissebb Windows 10 alatt?

Mobilnet és hálózat világutazóknak

Alig néhány éve a roaming szó százezer forintos telefonszámlák rémképét idézte fel az emberben - de szerencsére az utóbbi évek telekommunikációs regulációja megkönnyítette a külföldi telefon- és
internethasználatot.

Van élet a Play Áruházon túl?

Ha nem is buján virágzó, de számos olyan szoftverbolt létezik, amelyet nem a Google szabályoz
és felügyel. Bemutatjuk a figyelemre leginkább érdemeseket.

Hirdetés

A magazinunk digitális változatát megtalálod a Digitalstand oldalán (a teljes verziók és a digitális magazinok a szoftvereket is tartalmazó változatnál érhetőek el). Ha pedig belelapoznál a magazinunkba, látogasd meg a Facebook galériánkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.