Hirdetés

Ingyen Spotify Premium járhat az Xbox Game Pass előfizetőinek?



|

A Microsoft szolgáltatása újabb fontos előfizetéssel bővülhet.

Hirdetés

Az Xbox Game Pass jelenleg is a játékvilág egyik legjobb előfizetéses szolgáltatása, de a Microsoft tesz azért, hogy az előfizetők még inkább elégedettek legyenek. Az Ultimate csomag havi 4190 Ft-ért kínál hozzáférést egy méretes játékkönyvtárhoz PC-n és Xbox konzolokon, az Xbox Live Gold előfizetést, mely elengedhetetlen a konzolos multizáshoz, ha nem ingyenesen játszható játékokat pörgetnénk online, és az Electronic Arts-féle EA Play teljes felhozatalát is elérhetjük vele.

2019-ben már szövetkezett a Microsoft és a Spotify, akkor hat hónapon át használhatták további költségek nélkül a Spotify Premiumot az XGP előfizetői, és most visszatérhet ez az ajánlat.

Hirdetés

Az Aggiornamenti Lumia néven Twitterező adatbányász talált egy képet, mely állítása szerint a közös promóciót indítja majd el. Azt nem tudtuk meg, mikor startolhat és meddig él az ajánlat, illetve hogy a meglévő előfizetők vagy csak az újak élhetnek-e majd vele.

Az Xbox Game Passból egyébként létezik olyan előfizetés is, ami csak a PC-s kínálatot nyitja meg számunkra: ez az első hónapra 300 Ft, utána 3000 Ft havonta, és kiváló eszköz lehet új hardvereink tesztelgetésére is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.