Hirdetés

Ingyenesen, korlátlanul oszthatunk meg fájlokat egy szolgáltatásnak köszönhetően



|

A fájlmegosztó akár regisztráció nélkül, roppant egyszerű módon is használható a mindennapokban.

Hirdetés

Remek lehetőséget kínál a 2021-ben fejlesztett ySendit fájlmegosztó szolgáltatás, amelyet nemcsak prémium előfizetéssel, hanem teljesen ingyenesen, regisztráció nélkül is lehet használni. Elsősorban az egyéni felhasználóknak érdemes kipróbálni, de akár üzleti használathoz is jó alternatíva a fájlmegosztók piacán.

Hirdetés

Az ySendit lényege, hogy feltölthetünk egy fájlt, amelyhez a weboldal automatikusan generál egy linket, amit bármilyen platformon, üzenetküldőn keresztül továbbíthatunk a címzettnek. A feltölthető fájl méretére vonatkozóan nincsen korlátozás, díjmentes a használata, viszont a nagyobb adattömeghez kapcsolódó link generálása hosszabb ideig is eltarthat.

A fájlmegosztó üzleti használata során a feltöltött fájlhoz márkanevet, logót és leírást is lehet csatolni. A feltöltés viszont korlátozott ideig érhető el az ySendit oldalán, ugyanakkor megadható bizonyos keretek között a megosztott fájl lejárati ideje, illetve az is, hogy a letöltést követően törlődjön az adat a rendszerből.

A szolgáltatás ShareDrop funkcióval is rendelkezik, vagyis a megosztani kívánt fájlt másik eszközről is át lehet küldeni a webes felületre. Az ingyenes verzió mellett prémium előfizetési csomagokat is lehet vásárolni, ezek havidíja 25 illetve 50 dollár. De van lehetőség a Simple Pass megvásárlására is, amely 5 dollárba kerül, és többet nem kell fizetni az ySendit funkciókért.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.