Hirdetés

Inkognitómódot kaphat a Google billentyűzete



|

Amikor a Chrome-ban inkognitóablakot nyitunk, az Android O-ban a Gboard is inkognitómódra vált.

Hirdetés

Egy ideje már elérhető az Android O második bétája (és egyben harmadik fejlesztői előzetese), amiben rengeteg újdonság is akadt. Nem csak a Google kamerás és ébresztős alkalmazása újult meg, de a Gboard is. 

Hirdetés

A Google ugyanis kiterjesztette a Chrome böngésző inkognitómódját a billentyűzetre is. Amikor valaki ilyen lapot nyit a Chrome-ban, akkor az Android 8.0 gondoskodik róla, hogy a billentyűzet is elfelejtse, amit begépelünk. 

Minderről grafikus visszajelzést is ad a Gboard, és pontosan úgy működik, ahogy várjuk. Ebben a módban nem jegyzi meg a begépelt szövegeket, nem tanul azokból, és nem is ajánlja fel az adatbázis eddigi elemeit. 

A módot egyelőre nem lehet be- vagy kikapcsolni, és csak a legfrissebb stabil verziónál használható, kizárólag az Android O harmadik előzetesében. Minden bizonnyal a funkció a régebbi operációs rendszereken és más készülékeken is megjelenik majd idővel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.