Hirdetés

Innen már most letöltheted a Samsung Galaxy Note 20 háttérképeit



|

Bár a Samsung még hivatalosan nem jelentette be a Galaxy Note 20-at, már a háttérképei is kiszivárogtak.

Hirdetés

Augusztus 5-éig kellene mindenkinek kibírnia, hogy csendben maradjon a Samsung Galaxy Note 20 és Note 20 Ultra kapcsán, de sajnos ez nem egy olyan létsík, ahol erre minden ember képes. Azt is tudjuk már, hogy a Note 20 6,7"-es, 60 Hz-es kijelzővel érkezik, míg az Ultra képernyője 6,9"-es lesz, és 120 Hz-et tud.

Hirdetés

Aki hangolódni szeretne a bemutatóra, vagy nem tervez váltani, de vágyik az új hátterekre, az egy szivárogtatónak, Ishan Agarwalnak köszönhetően letöltheti őket ebből a Google Drive-ból. Az öt képből három ugyanazt ábrázolja, csak más színekben, és a másik kettő is szinte egyforma, de az egyiken a barna, a másikon a lila szín dominál. Ezeket egyébként további képek is követhetik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.