Hirdetés

Innen tölthető le a CIA összes földönkívüliekről szóló dokumentuma



|

Egy új törvény értelmében a hírszerző szolgálatoknak közzé kell tenniük az ufókkal kapcsolatos megfigyeléseiket, így most rengeteg adat vált nyilvánossá.

Hirdetés

Már '40-es évek óta tartja magát az hiedelem, hogy az amerikai kormány tömegével titkolja el a nyilvánosság elől a földönkívüli életre utaló bizonyítékokat.

Nemrégiben azonban az amerikai kormány elfogadott egy törvényjavaslatot, eszerint pedig a hírszerző ügynökségek kötelesek megosztani a szenátussal az ufóészlelésekkel kapcsolatos dokumentációkat. Ennek következtében kerülhetett most nyilvánosságra rengeteg CIA-s jelentés.

Az aktákat a Black Vault nevű ügynökség közérdekű adatigényléssel szerezte meg a kormánytól, ezeket később digitalizálta és feltöltötte a netre.

Hirdetés

Az alapító szerint már nagyjából 20 éve folytatnak huzavonát a most megszerzett dokumentumokért, és nagyjából 10 ezerszer próbálkoztak már meg megigényelni azokat, mire végre sikerrel jártak.

A dokumentációkat a Black Vault honlapján tudjátok elolvasni; a '80-as évekre visszamenőleg is találni feljegyzéseket, melyeket az ügynökség szerint a CIA szándékosan olyan formában juttatott el számukra, hogy azok között nehéz legyen keresni.

A CIA állítása szerint ez az összes dokumentum, mely a '80-as évek óta a született, de az persze semmilyen módon nem ellenőrizhető, hogy a hírszerző ügynökség nem-e tartott vissza valamit. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.