Hirdetés

iOS-re is elérhető a GeForce NOW, így térhet vissza a Fortnite a platformra



|

Az Nvidia ráadásul az App Store-t teljesen megkerülve tette elérhetővé streaming szolgáltatását, amihez azért az Apple-nek is lehet egy-két szava.

Hirdetés

Augusztus óta folyamatosan zajlik a harc az Apple és az Epic Games között. Az Epic áthágta az iOS-es App Store szabályait, minek hatására a platform üzemeltetője kidobta a Fortnite-ot boltjából, elérhetetlenné téve azt az iPhone-on és iPaden játszók számára. Megindult egy végeláthatatlan jogi huzavona, meg a tanakodás, hogy hogyan lehetne mégis megkerülni a szigorú rendszert.

A megoldást az Nvidia szállíthatja a GeForce NOW-val. Az iOS mellett PC-n, Mac-en és Androidon is futó, előfizetés nélkül is elérhető szolgáltatással számos PC-s játékot játszhatunk mobilon vagy gyengébb gépeken, feltéve, hogy megvettük őket a Steamen, az Epic Games Store-ban, vagy ahol épp elérhetők. Mivel a Fortnite ingyenes, azért nem kell semennyit fizetni.

Hirdetés

A GeForce NOW egyelőre béta állapotban fut, egérrel és billentyűzettel nem megy, csak gamepaddel vagy érintőképernyős módban. A Fortnite kimondottan érintőképernyőre optimalizált változata hamarosan elérhetővé válik a platformon, ezt az Nvidia és az Epic közösen hozták össze.

Kíváncsian várjuk, mit lép erre az Apple. Valószínűleg annyit tehet, hogy letiltja az oldal elérését a Safariban, de az erős homlokráncolást eredményezne; ezen a ponton már egyszerűbb lenne hagyni az egészet, és lazítani a korlátozásokon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.