Hirdetés

Iskolakezdés újratöltve: meglepő fordulatokra számíthat, aki most venne notebookot



|

A nyár végéhez közeledve egyre több szem szegeződik a laptopos akciókra. Az idei gazdasági hatások alapján nehezen emészthető árakra és borzalmas kínálatra számítottunk. Nagyobbat nem is tévedhettünk volna!

Hirdetés

Felmerülhet a kérdés, hogy miért zavarjuk meg az augusztusi pihenést az iskolakezdés témájával, hiszen a családok többsége az utolsó napokat is szeretné még teljes kikapcsolódásban tölteni, épp elég lesz szeptembertől visszaszokni a napi taposómalomba. Nos, ha a diákok teljes spektrumát nézzük, akkor abszolút időszerű a téma felmelegítése. Például a felsőoktatásba jelentkezett hallgatók július végén tudták meg a ponthatárokat, és ekkor nemcsak őrült albérletkeresésbe kezdenek, eszközeik egy részét is szívesen lecserélnék.

Egyébként is nagy váltás ez a tanulmányokban és az életben: kezdődik egy új félév egy új iskolában és talán városban is, így jól jön az eszközöknél is egy kis megújulás, amitől elhiszik, hogy na most aztán jobban megy majd a tanulás. Egyszerű emberi dolgok ezek, mint ahogy a pénztárca vastagságának meghatározása sem egy rakétatudomány. Segítünk azoknak, akik új gépre vágynak, de nem tehetik meg, hogy fél milliókat szórjanak el egy árva kütyüre.

Ezúttal picit félve vágtunk bele ebbe az ajánlócikkbe: a hazai inflációs adatok kapcsán nem biztos, hogy nyitott szemekre és fülekre talál mindaz, ami az aktuális notebookos kínálatot jellemzi. Nyilván nehezebb meghozni olyan döntéseket, amik extra beruházást igényelnek, de ha ezzel számoltál, akkor örömmel jelentjük, hogy meglepően jó vételekre bukkanhatsz. Egy-két, épp leakciózott típus már-már hihetetlenül jó egyensúlyban van a beépített hardverelemek és az árcédula tekintetében, gond nélkül számolhatsz 5-6 éves használati idővel.

Gyere, és legyél te is PCW Max tag!

Olvasd tovább minden cikkünket és élvezd a tagoknak járó extra kedvezményeket egész hónapban akár egy pizzaszelet áráért!

Kipróbálom
Már előfizető vagyok, bejelentkezem
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.