Hirdetés

Iszonyú érzékeny a Cybertruck karosszériája



|

Ajánlott a lehető leggyorsabban letakarítani róla a bogártetemeket és a madárürüléket, de az útszóró sóval sincs jóban a Tesla terepjárója.

Hirdetés

Köztudott, hogy a madárürülék olyan anyagokat tartalmaz, amik lemarhatják az autók festését, ezért ha észrevesszük, hogy az élet madarak segítségével küld nekünk üzenetet, ajánlott a lehető leghamarabb eltávolítani a foltokat. 

A Tesla Cybertruckok esetében viszont semmi nem tehet kárt a festékben, mivel hogy nincs festék: a kocsi karosszériájának egyedi stílusát az adja, hogy a rozsdamentes acélt nem kenték le. 

A kézikönyvet elolvasva ugyanakkor nem tarthat sokáig a tulajdonosok nyugalma: ebben a gyártó arra hívja fel a figyelmet, hogy a zsírok, olajok, a madárürülék, a fák gyantái, a szétkenődött bogarak, az útszóró só, és más, a hétköznapokban az utakon gyakran megtalálható anyagok korróziót okozhatnak, így nem ajánlott megvárni a következő mosást ezek letakarításával, denaturált szesszel, majd vízzel és nem mosószeres szappannal javasolt megszabadulni tőlük.

Hirdetés

Azt nyilván nem tudni, hogy mekkora kárra lehet számítani, és mennyi idő kell, hogy a fent említett káros anyagok kifejtsék hatásukat - lehet, hogy a helyzet nem annyira elkeserítő, mint amennyire ezt a leírás sugallja. Aki Cybertruckot vesz, jobban teszi, ha garázsban parkol, és tart magánál denaturált szeszt, vizet, meg szappant.

Egyébként, mint alább látható, az is szerepel a kézikönyvben, hogy az ütközésekre és karcolásokra érzékenyebb a karosszéria, 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.