Hirdetés

Itt a focilabda, amit sosem kell majd felfújni



|

A japán Nendo dizájnstúdió a Molten sportszergyártóval együttműködve tervezte a különleges játékszert, amelyhez soha nem kell pumpát használni.

Hirdetés

A Nendo focilabdája esetében többé soha nem kell attól tartania a játékosoknak, hogy idővel leereszt, mint egy hagyományos labda, de emellett sokkal praktikusabb és egyszerűbb szállítani a klasszikus játékszereknél.

A japán stúdió a szintén japán székhelyű Molten sportszergyártóval együttműködve fejlesztette az egyszerűen my football kit fantázianevű labdát, amely szerkezetét a bambuszból szőtt kosarak ihlették. A Nando labdáját úgy kell összeállítani, akár egy Ikea-bútort - az 54 darabból álló szetthez természetesen jár útmutató is, hogy minél kevesebb időt vegyen el az építés.

Hirdetés

A szerkezetet pedig darabokban sokkal könnyebb szállítani, mint a hagyományos labdákat, ami nemcsak a vásárlók, hanem a sportszergyártók számára is praktikusabb, helyet kímélő megoldás.

Az újrahasznosított polipropilén és a rugalmas szintetikus gyanta anyagoknak köszönhetően a Nando fejlesztése ugyanolyan rugalmas és kemény, mint egy hagyományos focilabda, tehát nem kell attól tartani, hogy a pályán máshogy viselkedne a megszokottól, vagy éppen sérülést okozna.

A fejlesztők figyeltek arra is, hogy meghibásodás esetén könnyedén cserélhetők legyenek a szett egyes darabjai, így nem kell attól tartani, hogy a labdát egy kisebb törés esetén teljesen le kelljen váltani.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.