Hirdetés

Itt a Google Daydream 2.0



|

Az Euphrates minden eddigi alkalmazást támogat majd, okostelefonon és önálló headseten egyaránt működik.

Hirdetés

Mostanáig a Google saját Daydream View headsete volt az egyetlen, ami támogatta a Daydream VR-platformot, illetve okostelefonból is csak nyolc volt ezzel kompatibilis. 

Hirdetés

Az LG, az ASUS és a Motorola következő mobiljai azonban szintén támogatják majd, ahogyan hamarosan a Samsung Galaxy S8 és a Galaxy S8+ is. Lesz továbbá önálló headsete a Lenovonak és az HTC-nek. 

Amikor ezek megérkeznek, már új Daydream szoftvert használnak majd. Ez lesz a Daydream 2.0, ami Euphrates kódnéven fut

A főképernyő segít jobban eligazodni a tartalmakban, van új menürész, amit bármilyen appból elő lehet hívni, és megnézni az értesítéseket. Van Cast-támogatás, megoszthatóak a képernyőképek és a felvett videók is. 

A Daydreamen belül a Chrome böngésző teljes verzióját is lehet majd használni, Daydream kontrollerrel, WebVR-támogatással és teljes képernyős videókkal. A webes VR-tartalmak mellett az AR-tartalmak is támogatottak lesznek, illetve készül egy YouTube VR app is, amelyen belül avatarokkal lehet chatelni másokkal. 

Sok minden változik a motorháztető alatt is, például támogatást kap a Snapdragon 835 és a Mali-G71, a Vulkan grafikus API, illetve a Unity és az Unreal audio. A Seurat nevű eszköz eközben összetett 3D-s környezeteket képes gyorsan renderelni mobilokon. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.