Hirdetés

Itt a Google irodai TikTokja, a Threadit



|

Bárki ingyen kipróbálhatja, tényleg könnyebb-e így a csapaton belüli kommunikáció.

Hirdetés

A Google Area 120-as inkubátorának hála immáron a Threadit is színesítheti home office-tól szürke mindennapjainkat: a platformon rövid videós üzeneteket készíthetünk és oszthatunk meg magunkról vagy képernyőnkről csapatunkkal vagy munkatársainkkal, ily módon segítve, hogy ne csak végeláthatatlan videóhívásokban kommunikáljunk egymással és hogy más, akár családi teendőink mellett szervezettebb körülmények közt, a magunk tempójában fókuszálhassunk munkánkra.

A csapattagok kronologikus videófolyamban válaszolhatnak egymásnak, így tehát nem kell mindenkinek egy időpontban jelen lenni, mégis videós formában folyhat a kommunikáció. Lehet továbbá közvetlenül korábbi klipekre válaszolgatni, beállíthatjuk azt is, ki és hogyan kaphatja meg az adott klipet, valamint több rövid felvételt is egy videóba fűzhetünk.

Hirdetés

Még a Threadit mögött álló csapat sem találkozott sohasem személyesen, úgy fejlesztették ki a platformot, ezzel is bizonyítva szerintük fejlesztésük létjogosultságát. A Threadit vagy böngészőből, vagy Chrome-bővítésként érhető el.

Hivatalos bejelentő videó a Threadithez:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.