Hirdetés

Itt a kedvcsináló az HTC U 11-hez



|

Ezúttal is az érintésérzékeny házra hívta fel a figyelmet a gyártó. Május 16-án érkezik az új csúcskészülék.

Hirdetés

Az HTC már korábban megerősítette, hogy május 16-án tartja meg a következő zászlóshajójának a bemutatóját, amely HTC U 11 néven érkezik meg. Az továbbra is rejtély, hogy mikor és mennyiért lehet majd hazavinni. 

Hirdetés

Mivel egyelőre a specifikációkról sem beszélhet a gyártó, ezért egy kedvcsinálót adott ki a készülékhez. Ez arról árulkodik, hogy a ház valóban érintésérzékeny lesz, vagyis kikapcsolt képernyő mellett az okostelefon oldalának a simításával, megnyomásával különböző funkciókat varázsolhatunk majd elő. 

A pletykák szerint egyébként a készülékbe Qualcomm Snapdragon 835-ös lapka kerül, 4 GB RAM és 64 GB tárhely mellett. Az 5,5 hüvelykes kijelző LCD lesz, 2560 x 1440-es felbontással. Dupla kamerát nem említenek sehol, csak 12 megapixeles hátlapi és 16 megapixeles előlapi szenzort. Az akku viszont kellően nagy lesz, 4000 mAh kapacitású. 

Elvileg öt színben - fekete, fehér, kék, piros, ezüst - lesz majd vihető, de május 16-án minden kiderül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.