Hirdetés

Itt a legújabb iOS, iPadOS és watchOS



|

Az Apple elérhetővé tette az iOS 13.5.1, iPadOS 13.5.1 és watchOS 6.2.6 rendszerfrissítéseket.

Hirdetés

Az Apple frissítette az operációs rendszerei többségét, így befutott az iOS 13.5.1, az iPadOS 13.5.1 és a watchOS 6.2.6 is. Alapvetően csak apró változások jöttek a nagyjából két héttel korábbi frissítésekhez, egy nagy fontos újdonság azonban van az iOS 13.5.1-ben: az Apple javította azt a biztonsági rést, amelyen keresztül az Unc0ver jailbreak használható volt. Ez igazából csak idő kérdése volt, mint általában a jailbreakeknél lenni szokott. 

Hirdetés

Az Apple nem csak az iPhone, iPad és Apple Watch készülékeit frissítette, befutott ugyanis a tvOS 13.4.6 és a HomePod 13.4.6 rendszer is. 

A rendszerfrissítések részben a koronavírussal kapcsolatosak, például a Face ID változtatásai már az arcmaszkokat is figyelembe veszik. Többségében azonban csak biztonsági javításokat adott ki az Apple, ezt jelzi a verziószám apró módosítása is - közben készül a 13.5.5, aminek bétája nyilvánosan tesztelhető.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.