Hirdetés

Itt a Moto Z2 Play



|

Laposabb és gyorsabb az új okostelefon, és van hozzá négy új Moto Mod is.

Hirdetés

Új taggal frissült a Moto Z széria: a pletykáknak megfelelően megérkezett a Moto Z2 Play, a népszerű tavalyi Moto Z Play utódja. 

Hirdetés

Az elődnél laposabb és könnyebb, illetve gyorsabb is az új modell, amibe Snapdragon 626-os lapka került. Sajnos az akku összement, 3510 mAh helyett már csak 3000 mAh-s kapacitást kínál. 

Az SoC mellett egy 5,5 hüvelykes, 1920 x 1080-as AMOLED-kijelzőt, egy 12 és egy 5 megapixeles kamerát, ujjlenyomat-olvasót, USB-C portot, NFC-t, jackcsatlakozót, előlapi hangszórót lát el energiával. A gyorstöltés azért megoldott, 30 perc alatt 50 százalékra tölt az akku. 

A készülék támogatja a Moto Modokat, amelyekből négy új érkezett: egy hangszóró, egy külső akku, egy vezeték nélküli töltőmodul és egy gamepad. 

Ez a készülék sem a prémium kategóriát célozza, hanem a középmezőnyt. Ezt jelzi a választott SoC, illetve az, hogy a WiFi csak a 802.11n szabványt kezeli. 

Két verzió lesz: az egyik 3 GB RAM-ot és 32 GB tárhelyet kap, míg a másik 4 GB RAM-ot és 64 GB tárhelyet. Mindkettő microSD-vel bővíthető. Amerikában 499 dollárba kerül majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.