Hirdetés

Itt a pandásított OnePlus 5T



|

Január 9-től vihető a Sandstone White modell, amely a Pixel 2 XL mintájára pandásodott.

Hirdetés

A OnePlus megint kiadott egy érdekes és új okostelefont: ezúttal a OnePlus 5T Sandstone White verziója érkezett meg, amely az eredeti OnePlus dizájnt idézi föl, textúrázott hátlappal. 

Hirdetés

Az új OnePlus 5T igazából a Google Pixel 2 XL pandásított kinézetét másolja, ugyanis hasonlóan fehér hátlapot és fekete előlapot kínál, miközben az egyik gombja pirosban emelkedik ki az összképből. A fehér hátlap egyébként teljesen elfedi az antennavonalakat is. 

Az új modell persze 8 GB RAM-mal és 128 GB tárhellyel érkezik, és hasonló árral vihető, mint a sima fekete változat. Az 560 euróba kerülő okostelefon ennyiért Snapdragon 835-ös SoC-t, 6 hüvelykes, közel keret nélküli AMOLED-kijelzőt, Dash Charge gyorstöltést és villámgyors OxygenOS-t kínál. 

Az új modell január 9-től vihető

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.