Hirdetés

Itt a papagáj, amelyik okoshangszórón keresztül rendel az Amazonról



|

A jákópapagáj gazdája szerint Rocco egész nap az okoshangszóróval beszélget, és még rendelni is szokott az Amazonról.

Hirdetés

Rocco egy jákópapagáj, és imádja az Amazon Alexa asszisztensét. A gazdája szerint egész nap az Amazon Echo okoshangszóróval beszélget, és sokszor még rendelni is tud az Amazonról, amit aztán minden nap ellenőrizni kell, majd lemondani. 

Hirdetés

A jákópapagáj különösen pontosan képes utánozni az emberi beszédet, és többek között ezért szeretik sokan otthon tartani. 

Rocco egyébként a National Animal Welfare Trust egyik menhelyének lakója volt, de túl sokat káromkodott, ezért mennie kellett. Így kötött ki a jelenlegi gazdájánál, aki szerint Rocco ismeri a telefont, és képes különböző csengőhangokat is utánozni. A mikró vagy a hűtőajtó hangjának másolása sem gond, de a fagylaltosautó vagy a tolató kamion is a kedvencei közé tartoznak. 

Ezek fényében nem is olyan meglepő, hogy a jákópapagáj rendszeresen arra kéri az Amazon Alexa asszisztenst, hogy játsszon le zenét vagy meséljen vicceket. Ráadásul az Amazonról is szeret rendelni a gazdája hangját utánozva: általában gyümölcsöt, de meglepő termékeket is rakott már a kosárba - ezért a gazdája naponta ellenőrzi a fiókját, és mondja vissza a rendeléseket. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.