Hirdetés

Itt a tökéletes Zoom-jelmez halloweenre



|

Sok embernek van már elege a videós konferenciákból, a felkapottság miatt egy apuka pedig úgy gondolta, jó ötlet Zoom-jelmezt csinálni halloweenre.

Hirdetés

A 2020-as halloween sok szempontból más, mint az eddigiek, és sokan úgy gondolják, a furcsa 2020-as évhez nemrég el is készült a legjobban passzoló jelmez. Egy apuka ugyanis összerakott egy Zoom-jelmezt. Ha már mindenki úgy unja a videós konferenciákat, és azokból olyan nagy divat lett, akkor miért is ne lenne ez a tökéletes jelmez?

Legalábbis ezt gondolhatta az apuka, a 42 éves Greg Dietzenbach, aki kreatív igazgató egy amerikai ügynökségnél. A jelmezt a 12 éves lányának készítette. 

Hirdetés

A Zoom-jelmez egy virtuális meetinget ábrázol 9 emberrel (és szörnnyel), ebből 8 résztvevő viszont a férfi lánya. A középső lyukba fér a lány feje, de a többi "teremtmény" is a lány, elmaszkírozva. A férfi több fotót készített és szerkesztett át ehhez a művéhez, a munkahelyén lévő nagyformátumú nyomtatót is használta. 

Igyekezett visszaadni a Zoom felületét, apró viccekkel, mint a 666 résztvevő és hasonló feliratok. A szörnyekhez a Procreate rajzolóprogramot használta iPaden. Minden egyes szörnyet másfél órába telt megalkotni, és különösen élvezték a lányával a fotók készítését. 

Van egyébként egy kocka, amin a következő áldozat látszik. Ez a jelmezzel szemben lévő illető, és egy iPad előlapi kamerája, valamint egy tükörapp mutatja a jelmezt viselővel szemben álló képét a felirat mellett. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.