Hirdetés

Itt a valódi aimbot: ezzel az íjjal lehetetlen mellélőni



|

Egy YouTuber megelégelte, hogy nem tud célozni, inkább megépítette a tökéletes íjat, ami még egy mozgó célpontot is mindig eltalál.

Hirdetés

Shane Wighton egy rengeteg szabadidővel és még annál is több kreativitással bíró mérnök, aki tavaly indította a Stuff Made Here névre keresztelt YouTube csatornáját, ahol elképesztő dolgokat épít. Épített már favágó robotot és puskapor meghajtású baseball ütőt, de a legjobb alkotásai egyértelműen azok a szerkezetek, amelyekkel ellensúlyozni próbálja az ügyetlenségét.

Sőt, épített már gyűrűt, amibe mindig kosarat dob az ember, és a biliárddákójával is lehetetlen nem lyukat találni, de most minden eddiginél nagyobb fába vágta a fejszéjét.

Hirdetés

Egy olyan íjat akart építeni, ami minden körülmények közt eltalálja a célpontot, még akkor is, ha az mozog. A feladat nem volt egyszerű, rengeteg kódolási problémával járt, és maga a koncepció is alaposan megváltozott az eredeti elképzeléshez képest, de végül csak sikerült egy szinte hibátlanul teljesítő robotot építenie, ami nemcsak céloz helyette, de ki is lövi a nyílvesszőt, így neki nincs más dolga, mint tartani az eszközt és mosolyogni a kamerába.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.