Hirdetés

Itt a vezeték nélküli Xiaomi AirDots fülhallgató



|

Nem nehéz kitalálni, hogy az Apple AirPods mintájára készült a vezeték nélküli fülhallgató, de ez már a Bluetooth 5.0-t is támogatja.

Hirdetés

A Xiaomi bemutatta az új, vezeték nélküli fülhallgatóját, amely AirDots névre hallgat. Nem véletlenül hasonlít a név annyira az AirPodsra. A Xiaomi megoldása ugyanakkor csak 30 dollárba kerül Kínában, és bár szintén fehér a töltőtok, ez az első eszköz a maga kategóriájában, ami már Bluetooth 5.0-val érkezik. 

Hirdetés

Az új szabványnak hála kevesebb kapcsolódási problémával és megszakadással kell számolni, jobb lesz a szinkronizáció és az üzemidő is javul. 

Az AirDots gomb nélkül működik, a külső felülete ugyanis érintésérzékeny. Ezen keresztül lehet állítani a hangerőt, reagálni a hívásokra vagy elnémítani azokat beszélgetés közben. Virtuális asszisztens is van, de csak párosított Xiaomi okostelefonok mellett használható. A párosítás automatikus, az audioélményt pedig továbbfejlesztette a Xiaomi. 

Természetesen az alacsony árért azért kompromisszumokat is kell kötni. Az AirDots például csak négy órán át bírja egy feltöltéssel. Egy fülhallgatóval öt órán át. A tok beépített akkumulátora három feltöltést tesz lehetővé. Zajszűrés sajnos nincs, illetve nem is vízálló az újdonág. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.