Hirdetés

Itt a világ legcukibb Radeon RX 580-as videokártyája



|

A Yeston bemutatta a CUTE PET verziójú Radeon RX 580-as grafikus vezérlőjét, ami még a komoly szakértőket is levette a lábukról.

Hirdetés

A Yeston tovább bővítette a videokártyáinak kínálatát, ezúttal az AMD Radeon RX 580 CUTE PET verziójával. A név már önmagában árulkodó, és tényleg egy színes, fiatalos, kék és rózsaszín videokártyáról van szó. 

Hirdetés

A kivágások és az RGB-s elemek egy cuki állatnak álcázzák a videokártyát, amelynek szemei, fülei és szája is van. A szemeit a dupla ventilátoros hűtőegység légkavaróinak közepe adja, a hátlapon pedig felhőcske alakú kivágások vannak. 

Természetesen ez nem mindenkinek nyeri el a tetszését, de meglepő módon sok komoly szakértőt levett a lábáról ez a dizájn, a Kínából 209 dollárért rendelhető terméket a legcukibb videokártyának kiáltották ki. 

A GPU alap órajele 1248 MHz, csatlakozókból három DisplayPort, egy HDMI és egy DVI-D jár. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.