Hirdetés

[Frissítve] Itt az Android 10 Q béta 4



|

Megérkezett az Android 10 Q legújabb bétája - ebben már a végleges API-k is benne vannak.

Hirdetés

Az Android következő nagy frissítése az elmúlt évek és a mostani menetrend alapján augusztusban érkezik, addig is pedig van még bár béta. Most itt a legújabb, az Android 10 Q béta 4. 

Hirdetés

A mostani frissítés már a végleges API-kat és a hivatalos SDK-t is tartalmazza. A képfájlok már elérhetőek a Google Pixel készülékekre, de az új béta néhány héten belül minden készülékre megérkezik, amely benne van az Android 10 Q bétaprogramban. 

Bár a bétában átlagfelhasználók is részt vehetnek, a Google maga is figyelmeztet, hogy a kiadás előtti rendszer stabilitásával, teljesítményével és üzemidejével gondok lehetnek. Egyes appok sem működnek megfelelően. 

Az Android 10 Q nagy újdonságai közé tartozik a sötét mód, a magánszférával kapcsolatos beállítások, a gesztusvezérlés alapértelmezetté tétele, az okosválaszok az értesítéseknél és az összehajtható mobilok natív támogatása. Új fájltípusok és kodekek kezelése is megoldott, valamint asztali mód is lesz. 

Frissítés: telepítési és a Nexus-korszakot idéző bootloop-hibák miatt az aktuális bétát átmenetileg leállította a Google. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.