Hirdetés

Itt az első 512 GB-os microSDXC-kártya



|

Az Integral Memory lett az első gyártó, amely 512 GB-os tárhellyel dob piacra microSD memóriakártyát.

Hirdetés

A mai modern okostelefonokban általában 64 GB tárhely található (ársávtól függően ez lehet több vagy kevesebb is), egy nem túl drága laptopban pedig 128 vagy 256 GB, feltéve, hogy SSD van benne HDD helyett. 

Hirdetés

Hamarosan azonban megvásárolható lesz az olyan microSD memóriakártya, amely már 512 GB-os kapacitással rendelkezik (tehát microSDXC). 

Az Integral Memory az első gyártó lett, amely piacra dobja az ekkora méretű memóriakártyát. Ez nem rossz tárhelykínálat, ha figyelembe vesszük, milyen apró is egy microSDXC. 

Az újdonság megfelel az UHS-1 Class 1 szabványnak és a V10-nek is, vagyis 90 MB per másodperces olvasási sebességre képes. Az írás lassabb, de hivatalosan nem tudni, hogy mennyivel. 

Ennél persze léteznek gyorsabb memóriakártyák, de az 1080p-s videók készítéséhez és tonnányi fotó, videó, zene és adat tárolásához ez is tökéletes. Az eddigi rekorder egyébként a SanDisk 400 GB-os microSDXC-je volt, tavaly augusztusból. 

Az újdonság elvileg már februárban kapható lesz, de ára még nincs. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.