Hirdetés

Itt az első Nokia, amelynek a kijelzőjébe belóg egy szenzorsáv



|

Jó áron startol Kínában az új Nokia X6, amelynek az 5,8 hüvelykes kijelzőjébe belóg egy érzékelősziget.

Hirdetés

A HMD Global a várakozásoknak megfelelően feltámasztotta a Nokia X szériát. Az első modell a Nokia X6, amely immáron hivatalosan is bemutatkozott. Ez az első Nokia készülék, amelynek a kijelzőjébe belóg egy szenzorsáv. 

Hirdetés

A 19:9 képarányú, 5,8 hüvelykes panel persze ebben a konfigurációban lehetővé teszi, hogy maga az okostelefon kompakt maradjon. A Nokia X6-ba egyébként Qualcomm Snapdragon 636-os lapka és 4 GB RAM került. 

Azt sajnos nem tudni, hogy Európában mikor lesz megvásárolható, de Kínában már május 21-től vihető. A 4 GB RAM-mal és 32 GB tárhellyel szerelt kiadás nagyjából 55 000 forintnak megfelelő összegért vihető, míg a 4 GB RAM-mal és 64 GB tárhellyel, valamint 6 GB RAM-mal és 64 GB tárhellyel szerelt verzió ára körülbelül 63 000 és 72 000 forint. 

Mindegyik modellbe 2280 x 1080-as kijelző, 16 megapixeles RGB és 5 megapixeles monokróm hátsó kamera, valamint egy 16 megapixeles szelfikamera és egy 3060 mAh-s akku kerül. Adott továbbá az USB-C port, van gyorstöltés és ujjlenyomat-olvasó, microSD-foglalat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.