Hirdetés

Itt az olcsó Redmi Watch okosóra



|

A Xiaomi hivatalosan is bemutatta a Redmi Watch okosórát, amely kedvező ára mellett 7 napos üzemidőt is ígér.

Hirdetés

A Xiaomi ismét frissítette a Redmi márkájának a kínálatát, nem csak az új Redmi Note 9 szériás okostelefonokkal, hanem a Redmi első okosórájával is. Ez lett a Redmi Watch, ami egy kedvező árú viselhető eszköz, mondhatni ismerős külsővel (a Xiaomi előszeretettel követi az Apple dizájnvonalát sok dologban, és most ennél az óránál is). 

Hirdetés

A Redmi Watch 1,4 hüvelykes, 320 x 320-as LCD-kijelzőt kapott, 2.5D-s védőüveggel. Oldalra egyetlen gomb került, színekből a fekete és fehér mellett kék van még, szíjból öt eltérő kerül forgalomba. 

A Bluetooth 5.0-n keresztül androidos mobillal és iPhone-nal is használható a mindössze 35 grammos és 10,9 mm vastag óra, amihez több mint 120 számlap jár, és akár 7 különböző sportmód használatát is lehetővé teszi. Emellett figyeli a pulzust, az alvást és a légzést is. 

Egy 2 órás töltéssel a 230 mAh-s akku állítólag 7 napot is kibír. Az NFC-nek hála a mobilfizetés is megoldott, és zenét is lehet vezérelni az órával a mobilon. A szokásos appok nem hiányoznak, és a Redmi Watch vízálló is. Kínában már december 1-től kapható, 12 400 forintnak megfelelő összegért. Európába később jön, nem tudni mikor, de az biztos, hogy drágább lesz. Ennyiért persze senki ne várja, hogy Apple Watch vagy Samsung Galaxy Watch minőségű és tudású órát kap, de a belépőszinten jó ajánlat lehet a Redmi újdonsága. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.