Hirdetés

Itt az önálló Vive VR-headset



|

Sem okostelefon, sem PC nem kell az HTC új headsetéhez - de egyelőre sajnos csak Kínában lehet majd kapni.

Hirdetés

Az HTC bővítette a Vive termékcsaládját, ami azt jelenti, hogy újabb VR-headset érkezik a piacra. Ehhez a modellhez ráadásul nem kell drága PC, kábelek, de még csak okostelefon sem. 

Hirdetés

Az új Vive headset ugyanis saját Qualcomm Snapdragon 835-ös lapkát kapott, és így olyan teljesítményt garantál, mint egy mai csúcskategóriás okostelefon. Ez utóbbira viszont nincs szükség. 

Rossz hír, hogy az újdonság egyelőre kizárólag Kínában lesz kapható. Az HTC árat sem mellékelt, illetve a megjelenési dátum és a pontos specifikációk is ismeretlenek. 

Nem titok, hogy az HTC egyike azon cégeknek, amelyek önálló, Google Daydream-képes VR-headseten dolgoznak. Az elképzelhető, hogy az új Vive headset hardveresen ezt támogatja, szoftveresen azonban biztosan nem. 

A Kínába szánt modell ugyanis nem a Google Play Áruházzal, hanem az HTC Viveport alkalmazásbolttal jelenik meg, ebből lehet letölteni az appokat és a játékokat. Van rá esély, hogy az HTC ugyanerre a modellre építi a Daydream-képes verziót, amely később jelenne meg. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.