Hirdetés

Itt az újabb bizonyíték, hogy lesz Google Pixel Watch



|

A Google egyik szabadalmi ötlete egy okosórán tenne lehetővé gyors szíjcserét - a tippek szerint októberben debütálhat a Pixel Watch.

Hirdetés

Régóta pletykálnak már arról, hogy a Google-nek is lesz saját okosórája. Mindeddig nem mutatott be ilyesmit az óriás, de a tippek szerint idén valósággá válhat a Pixel Watch. 

Hirdetés

Januárban a Google 40 millió dollárért vett egy új és innovatívnak nevezett okosórás technológiát a Fossiltól. Ugyanabban a hónapban az Alphabet engedélyt kapott az FDA-tól, hogy a Verily óráján EKG funkciót használjon. Ezt az órát professzionális ügyfelek használhatják az egészségügyben. Mivel azonban a Verily az Alphabet tulajdona, ezért van rá esély, hogy a Wear OS-t futtató, leendő Google okosóra is támogatja majd az EKG funkciót. 

A Patently Apple nemrég pedig kiszúrt egy szabadalmi bejegyzést, amelyben a Google egy olyan megoldást részletez, amelynek hála egy okosórán gyorsan lecserélhető a szíj. A mechanizmusnak hála a Pixel Watch ilyen téren is versenyezhetne az Apple Watch okosórával. Az illusztrációknál az egyik helyen mágnest, a másiknál gombot ábrázoltak. 

Bár a Google I/O-t május 7-9. között tartja az óriás, a szakértők szerint a Pixel Watch leghamarabb idén októberben debütálhat. Általában ekkorra időzíti a komolyabb hardvereit a Google. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.