Hirdetés

Itt egy gigantikus szivárgás a OnePlus 6-ról



|

Kiderült a megjelenési dátum, a vételár, és hivatalos képek is vannak a készülékről.

Hirdetés

Szinte mindjárt itt a OnePlus 6, azonban a bemutató előtt nem sokkal a németországi Amazon nagyot bakizott, és közzétette a hivatalos, renderelt képek nagyfelbontású változatait. Emellett ráadásul a megjelenési dátum és a vételár is kiderült. Bár az Amazon hamar törölte az információkat, a WinFuture mindent begyűjtött

Hirdetés

A német Amazon szerint a OnePlus 6 május 22-én jelenik meg. Európában 519 euróba kerül majd a 64 GB-os modell, 569 euróba pedig a 128 GB-os kiadás. Ez azt jelenti, hogy az eddigi legdrágább OnePlus készülékkel lesz dolgunk. 

Miközben az Amazon tükörfekete és éjfekete verziókat emlegetett, addig a szivárgások szerint fehér modell is létezik. Sajnos azt nem tudni, hogy azzal mi lesz. 

A képek nem sok újdonságot árulnak el, gyakorlatilag már mindent tudtunk: a kijelzőbe szenzorsáv lóg, hátul dupla kamera van, alatta ujjlenyomat-olvasó. 

A 6,3 hüvelykes, 2280 x 1080-as képernyő alatt Snapdragon 845-ös SoC és az élmezőnybe tartozó kamerarendszer található. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.