Hirdetés

Itt egy újabb szivárgás a Huawei Mate 20 Lite-ról



|

Ezúttal három színben látható az új zászlóshajó középkategóriás testvére.

Hirdetés

A Huawei igyekszik minden tekintetben élen járni, és elsőként bevezetni a legújabb technológiákat. A legutóbbi szivárgások alapján a Mate 20 és a Mate 20 Pro kijelzőbe ágyazott ujjlenyomat-olvasót és 3D-s arcfelismerés funkciót kapnak, illetve ezúttal is tripla hátlapi kamerát használ a gyártó. 

Hirdetés

Míg a Samsung nem akar kijelzőbe belógó szenzorsávokat, a Huawei előszeretettel használja az érzékelőszigeteket. A P20-as sorozat után a Mate 20-as széria is kivág egy darabot a kijelzőből. 

A Huawei Mate 20 Lite szenzorsávja még szélesebb lesz, pedig nem valószínű, hogy képes lesz a 3D-s érzékelésre. Jó hír viszont, hogy lesz rajta dupla szelfikamera, és hátul is dupla kamera várja a felhasználókat. 

A készülék három színben lesz elérhető: feketében, kékben és aranyban. Mindegyiken lesz egy kisebb keret alul. A kijelző elvileg 6,3 hüvelykes lesz, az ujjlenyomat-olvasó pedig elköltözött a hátlapra. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.