Hirdetés

Itt nézheted a Samsung újdonságainak leleplezését



|

Új hajtogatós mobilokat, okosórákat és vezeték nélküli fülest is tartogathat a ma esedékes Galaxy Unpacked-esemény.

Hirdetés

A Samsung a mai napon, közép-európai idő szerint délután 3 órakor tartja az idei második Galaxy Unpacked-eseményét, melynek kapcsán számtalan pletykát és szivárgást láthattunk az elmúlt hetekben. Ezekből meglehetősen valószínűnek tűnik, hogy a műsor repertoárja a Galaxy Z Fold4 és Z Flip4 hajtogatós mobilokból, a Galaxy Watch5 okosórákból és a Galaxy Buds Pro vezeték nélküli fülesből áll majd, de természetesen nincsenek kizárva a további meglepetések sem.

Ahogy az lenni szokott, a PC Worldön most is az elsők között, egy átfogó cikkben számolunk majd be a koreaiak újdonságairól, aki viszont még ennél is gyorsabban szeretne megismerkedni a termékekkel, az a Samsung hivatalos közvetítéseit is nyomon követheti.

Hirdetés

Erre az idén négy felületen lesz lehetőség: a Samsung saját weboldalán, a Twitteren és a YouTube-on is, a hivatalos közlemény pedig a Samsung Newsroomra is felkerül majd. A kényelem jegyében beágyaztuk a youtube-os live streamet, így akár közvetlenül innen is elindíthatjátok, vagy hozzáadhatjátok a megnézendő listátokhoz.

Ha pedig idő előtt rápillantanál a termékekre, a fent említett szivárgásoknak hála azt is megteheted. Nagyon úgy tűnik ugyanis, hogy a Galaxy Z Fold4 és a Z Flip4 fényképeken, a Galaxy Watch5 és Watch5 Pro okósórák pedig gyári rendereken kerültek nyilvánosságra. Igazán biztosra persze csak a hivatalos információkat vehetjük, de már ezekre sem kell sokat várni.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.