Hirdetés

Itt vannak a Sony PlayStation 5-höz ajánlott tévéi



|

120 Hz-es és akár 8K-s tévéket szán a Sony a közeledő PlayStation 5 konzolhoz.

Hirdetés

A Sony még májusban dobta piacra az XH90 szériás 40K-s televízióit, amelyekről most bejelentette, hogy ezek teljes mértékben támogatják majd a következő-generációs konzolt, a PlayStation 5-öt. A széria mérettől függően 1549 - 3949 euróba kerül Európában. Mindegyik készülék Android TV-t futtat és a Sony 4K HDR Processor X1-re építkezik, illetve támogatja a játékot 4K@120fps mellett. 

Hirdetés

Az input lag ráadásul csak 7,2 milliszekundum a fenti beállításokkal, de hozzá kell tenni, hogy a Sony apró betűvel megjegyzi, a gyakorlatban magasabb értéket mérhetnek majd a felhasználók. Ehhez ráadásul a BRAVIA játékmódot is be kell kapcsolni. A DualSense kontroller pedig képes lesz majd a konzolt és a tévét is egyszerre felébreszteni. 

Szintén PS5-kész tévé lesz a ZH8 8K és az XH92. Az előbbi bár 8K-s, szintén támogatja a 4K@120fps beállítást. A PS5-höz írt funkciók többsége mindenesetre firmware-frissítés keretében válik majd elérhetővé, még a konzol megjelenése előtt.  Az ellenben továbbra sem tiszta, hogy az említett tévék miként viszonyulnak majd az Xbox Series X-hez.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.