Hirdetés

Itt vannak az Apple Watch okosórák legújabb számlapjai



|

Rengeteg újdonságot hozott magával a watchOS 7 rendszer, többek között 7 új, igen magas fokon testre szabható számlapot.

Hirdetés

Az Apple minden Apple Watch okosóra tulajdonosa számára elérhetővé tette a watchOS 7 rendszert. Sok új funkció van a frissítésben, többek között bekerült a csomagba 7 új számlap is, amelyek magas fokon testre szabhatóak. Az Apple az új számlapok közül hatot csak a Time Flies eseményén mutatott be. Az Apple Watch okosórák használói így már az új Chronograph Pro számlapot, valamint a GMT, a Typograph, a Count Up, az Artist, a Stripes és a Memoji verziókat is választhatják a kijelzőre. 

Hirdetés

Az új számlapok mindegyike eltérő kinézetet hoz magával, és soknak egyedi funkciója is van. A Chronograph Pro például átlagsebesség mérésére alkalmas jelzőt is tartalmaz. Az Apple Insider külön videóban is megmutatta ezeket:

Az újítások segítségével mindenki jobban ki tudja fejezni a maga stílusát az Apple Watch-on. Az Apple Watch Series 6-on persze mindegyik új számlap ott van, de a Series 5, Series 4 és SE modellek is megkapják a watchOS 7-tel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.