Hirdetés

Izmos hardverrel támad a Xiaomi Black Shark 3S gamermobil



|

120 Hz-es kijelzőt és 65 wattos gyorstöltési rendszert épített a Black Shark 3S-be a Xiaomi.

Hirdetés

Az Asus és a Lenovo nemrég mutatták be az eddigi legjobb gamermobilokat, a Qualcomm Snapdragon 865 Plus lapkájára építve, aztán pedig jött a ZTE a nubia márkájával. A Xiaomi sem marad ki a sorból, a pletykáknak megfelelően itt a Black Shark 3S, amely néhány apró frissítést hozott magával a Black Shark 3-hoz képest. Természetesen igazán izmos hardvert épített bele a Xiaomi. 

Hirdetés

A Black Shark 3S 6,67 hüvelykes, full HD+ felbontású, 120 Hz-es AMOLED-kijelzőt kapott, aminek a válaszideje 17 ms. A Snapdragon 865 chiphez 12 GB LPDDR5 RAM és 512 GB UFS 3.1 tárhely társul, a hátlapra pedig 64 megapixeles fő, 13 megapixeles ultraszéles és 5 megapixeles mélységérzékelő kamera társulnak. A szelfikamera 20 megapixeles, a 4720 mAh-s akku pedig támogatja a 65 wattos gyorstöltést. 

Van egy második, mágneses port is, az 18 wattos gyorstöltést tud. A "vállakon" elhelyezett gombok továbbra is érintésérzékenyek, és nem maradt el a jackcsatlakozó. Kínában keddtől kapható az újdonság, az alapára 573 dollárnak felel meg. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.