Jean-Michel Jarre is beájulna a Google AR szintiőrületétől, amit te is ingyen kipróbálhatsz



|

Gyakorlatilag egy komplett házi stúdió összerámolható egy weboldalra kattintva. Erősen időrabló kísérlet, mi szóltunk!

AR Synth néven érhető el a Google kiterjesztett valóságban tett zenés kísérlete, aminek nem is igazán az a különlegessége, hogy öt ikonikus szintetizátorból varázsolhatunk egykettőre synthwave koncertet magunknak, hanem az, hogy mindezt akár AR-ben is megtehetjük - már ha megvan az ehhez kompatibilis Android-eszközünk, azon pedig a Google Play Services for AR alkalmazás is telepítve lett.

Az AR Synth más mobilokról vagy asztali gépekről, böngészőn keresztül fekete-fehér négyzetrácsos 3D módban is kipróbálható. A lényeg, hogy bárhogyan is helyezzük el a négyzetrácsos mezőn a Moog Memorymoogot, az ARP Odessyt, az Akai S900-at, a Roland CR-78-at és/vagy a Fairlight CMI-t, még zenei képzettség nélkül is valószínűleg jóleső, vagy legalábbis mulattató hangáradatot hozhatunk ki belőle, noha véletlenszerű minták helyett, intuitív kezelőfelületének hála akár mi is megírhatjuk álmaink végtelenített dallammenetét.

Hirdetés

Ennél nem is kell jobban túlmagyarázni, miért kell ide kattintani és kipróbálni a fejlesztést, szóval nem szaporítanánk tovább a szót, mindenkinek kellemes hobbizenélést, csak vigyázzatok, mert ezek után nem lesz már produktív napotok!

Szorgalmi feladat gyanánt tessék ezt is reprodukálni benne:

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.