Hirdetés

Jeff Bezos szinte már ijesztően kigyúrta magát



|

Az Amazon alapítójából Tom Cruise és Gerard Butler személyi edzője csinált izomkolosszust.

Hirdetés

Amikor Jeff Bezos 1994-ben megalapította az Amazont, még sokkal inkább hasonlított egy halk szavú könyvesbolti eladóra. Ma, 30 évvel és szűk 143 milliárd dollárral később már ő a világ egyik leggazdagabb embere, a fizikumát pedig bizonyára megirigyelné a posztot jelenleg betöltő Bernard Arnault, de valószínűleg még Elon Musk is, aki szintén előzi Bezost a hipergazdagok listáján.

Bezos, aki 2021 nyarán lemondott az Amazon vezérigazgatói és elnöki posztjáról (ezeket Andy Jassy, az AWS korábbi vezére vette át), így azóta egy picit több időt fordíthat magára.

Hirdetés

Menyasszonya, a tévés műsorvezető Lauren Sánchez szerint annak köszönhető Bezos látványos átalakulása, hogy "lenyúlta" a személyi edzőjét, Wes Okersont, aki többek között Tom Cruise és Gerard Butler edzésterveit is összeállítja.

"Jeff elképesztően elkötelezett, ha az edzésről van szó, el sem tudjátok képzelni. Rengeteget dolgozik magán"

- mondta Sánchez, amikor januárban interjút adott a The Wall Street Journal-nek.

Jeff Bezos 1997-ben (b.) és most (j.)
Jeff Bezos 1997-ben (b.) és most (j.)

Bezos maga pedig a Twitteren zsebelte be a dicsérő szavakat. Egy twitterező - aki azóta már törölte a posztját - bizonyára szintén elismeréssel illette a volt Amazon-vezér fizikumát, aki az alábbi, kontextus nélkül meglehetősen vicces üzenettel válaszolt:

Azaz:

"Köszönöm. Nagyon keményen dolgoztam a seggemen."

Bezos egyébként elárulta, hogy korábban minden reggelt azzal kezdett, hogy bevágott egy egész doboz kekszet. Erről a szokásáról akkor tett le, amikor volt felesége, MacKenzie Scott szólt neki, hogy olvassa el az összetevők listáját.

Azóta megváltoztak a prioritásai, 2018 óta például ragaszkodik hozzá, hogy legalább nyolc órát aludjon minden nap. Saját bevallása szerint ettől több energiája van, jobb a hangulata és az agya is jobban vág egy kiadós alvás után.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.