Hirdetés

Jelentős kedvezményt ad a Microsoft, ha kalózkodás helyett előfizetünk



|

Féláron adja a redmondi cég az Office szoftvereket azoknak, akik váltanak a tört verziókról.

Hirdetés

Valószínűleg mindnyájan találkoztunk már az eredeti Windows, valódi élmény felirattal. A Microsoft többek között ezzel az eltüntethetetlen vízjellel is próbálkozik évtizedek óta rávenni a kalóz szoftverek használóit arra, hogy inkább vásárolják meg a sokkal gördülékenyebb működést ígérő, eredeti szoftvert.

Ennek ellenére még mindig számtalan Windows felhasználó alkalmazza például az illegálisan aktivált Office valamilyen verzióját, ezen azonban egy rendkívül szokatlan akcióval változtatna a Microsoft.

Hirdetés

Először a Ghacks számolt be róla, hogy egyre több felhasználónak jelenik meg egy különleges kedvezmény a tört Office 2019 különböző alkalmazásain belül. Ebben a Microsoft arra buzdítja őket, hogy fizessen inkább elő a szoftvercsomagra, amelyre nekik 50% kedvezmény érvényes. Így a családi előfizetés 50, a személyes pedig 35 dollárért elérhető.

A Microsoft Office az egyik legnépszerűbb csomag a kalózszoftverek használói között, ezért nem nagy meglepetés, hogy a Microsoft végre tenni szeretne ez ellen valamit. Ugyan a most hirdetett kedvezmény tényleg mindenki számára előnyös, az előfizetés így is csak egy évig érvényes, ami után sokan jó eséllyel úgy is visszatérnének az "ingyenes" opcióhoz. Talán ha az Office 2021 egyszeri megvásárlást igénylő 150 dolláros csomagját akciózták volna le, több ember harapna a csalira.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.