Hirdetés

Jó eséllyel Touch Bar nélkül fog megjelenni a legújabb MacBook Pro



|

Egyes források alapján billentyűk kapnak helyet a Touch Bar helyett a 2021 nyári modellen.

Hirdetés

Az Apple várhatóan még idén nyáron be fogja mutatni a legújabb MacBook Pro modellt, ami több újítást is hoz a korábbi kiadásokhoz képest, beleértve, hogy az Apple saját chipsetje, az M1 kerül majd a gépbe.

A legújabb kapcsolódó beszámolók alapján viszont egy megszokott alapértelmezett funkció, a Touch Bar nem kap helyet a 2021-es gépen, mivel a tapasztalatok és a statisztikák szerint a felhasználók nem igazán használták annak lehetőségeit.

Hirdetés

A Display Supply Chain Consultants elemzése szerint a 10,9 inches AMOLED iPad megjelenésével a Touch Bar egyébként is viszonylag alacsony arányú használata visszaszorul, és a statisztika alapján az Apple akár teljesen elhagyhatja a közeljövőben.

Ehhez kapcsolódóan a Bloomberg is beszámolt arról, hogy a 2016-ban bemutatott funkció nem fog helyet kapni a következő MacBook gépen, és visszakerülnek a Touch Bar helyett a valódi billentyűk.

Az új MacBook Pro várhatóan hasonló dizájnt kap, mint a 2018-as iPad Pro és az iPhone 12 széria, vagyis szögletesebb lesz, mint a korábbi modell. Emellett visszatér a MagSafe funkció, illetve több port is megtalálható lesz a gépen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.