Hirdetés

Jobb később, mint soha: kritikus funkcióval bővült a Google Authenticator



|

Nagyon örülünk a frissítésnek, de nevetséges, hogy eddig kellett várnunk erre.

Hirdetés

2023-ban már alapvetésnek kellene lennie, hogy mindenki használ valamilyen kétfaktoros hitelesítést a különböző online profiljain (lehetőleg egy alkalmazáson keresztül), ezek azonban egy körrel megnehezítik a belépést, ami sokakat elrettent, ahogy az sem segített eddig, hogy a Google házi megoldása, ami sokak számára kézenfekvő lehetett volna, híján volt egy nagyon fontos funkciónak.

Most, több mint 10 évvel az alkalmazás megjelenése után, a fejlesztők végre eleget tettek a közösség kérésének.

Hirdetés

Tegnap óta elérhető a Google Authenticator legújabb verziója, androidon a 6.0-ás frissítést, míg iOS-en a 4.0-ás csomagot kell keresni. A telepítés után átalakul az alkalmazás hosszú ideje érintetlen ikonja, de persze nem ez a nagy újdonság.

A Google Authenticator mostantól végre a felhőbe szinkronizálja a különböző alkalmazások kódjait, így akkor sem záródunk ki a kiemelt módszerrel védett profiljainkból, ha esetleg elveszítenénk az eszközünket, ahol használtuk az alkalmazást. A frissítés utáni első indításkor egy gyors beállítással kiválaszthatjuk, hogy melyik Google profilunkkal szinkronizáljon.

A frissítés további újdonsága, hogy megújult ikonok és illusztrációk, hogy kicsit könnyebbé tegyék a felhasználók számára az alkalmazás használatát.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.